Stichting Orgel Elandstraatkerk
Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel nr.27280611

Hartelijk welkom op de website van de Stichting Orgel Elandstraatkerk.

De doelstelling van de stichting is:
1. Instandhouding van het Franssen-orgel van de Elandstraatkerk.
2. Aanschaf en instandhouding van een koororgel in de Elandstraatkerk.
3. Restauratie en instandhouding van het Loret-orgel van de kerk Teresia van Avila, Westeinde 12a
4. Het stimuleren van het gebruik van het bovenstaande orgels

Concerten

Gezien de ontwikkelingen rondom het corona virus kunnen er voorlopig geen concerten plaats vinden in de Elandstraatkerk. We moeten ons helaas voorlopig beperken tot online concerten. De "fysieke" concerten zullen hopelijk in de tweede helft van dit jaar weer door kunnen gaan.

aanvang

toegang

Live stream concert door Gerben Mourik & Bert den Hertog .
Dit is te volgen op https://youtu.be/SYLRZNhCHYM

Voor een printbaar programma klik hier . Voor dit online concert hoeft u geen toegang te betalen. Een bijdrage is echter zeer welkom, want de kosten voor de concerten gaan gewoon door.

Nieuw: Er mogen maximaal 60 personen aanwezig zijn !
Reserveren is echter verplicht. U kunt dit doen droor u aan te melden via stichting@orgelelandstraatkerk.nl

14 augustus Erik Jan Eradus
25 september Bert den Hertog - vierne festival HOK - symfonie no.5

Nieuwsbrief

Regelmatig versturen wij een digitale nieuwsbrief. Wilt U deze ook ontvangen, dan kunt u een email sturen naar de webmaster van deze site.